Tijdschriften

De leden van de NOV ontvangen de volgende wetenschappelijke tijdschriften:

Acta Orthopaedica
Acta Orthopaedica is een (internationaal) tijdschrift van de Nordic Orthopaedic Federation (NOF). Zowel fundamenteel onderzoek als klinische studies op het gebied van de orthopedie en aanverwante subspecialismen komen aan de orde. Alle artikelen zijn ook te vinden op PubMed.
Het magazine wordt vanaf 2018 alleen nog online verspreid (6 keer per jaar). Vanaf die datum introduceert Acta Orthopaedica ook Artikel Publishing Charges (APC). Deze gelden niet voor leden van de nationale orthopedische verenigingen die lid zijn van de NOF. Meer informatie over Acta Orthopaedica.
Nederlands Tijdschrift voor Orthopedie (NTvO)
Het doel van het NTvO is om de leden van de NOV en andere ge├»nteresseerden te informeren over ontwikkelingen op het gebied van de orthopedie. Klinisch- en fundamenteel onderzoek komen beide aan de orde.
Daarnaast besteedt het blad aandacht aan verenigingsnieuws en recent verschenen literatuur en proefschriften. Ook congressen, symposia en workshops op het gebied van de orthopedie, worden in het NTvO aangekondigd.
NTvO verschijnt vier maal per jaar in een oplage van 1.550 exemplaren. Meer informatie.   

Redactie
Dr. Taco Gosens (hoofdredacteur), Paul Burgersdr. Wouter van Hemert, dr. Loes Janssen, dr. Walter van der Weegen, Marc Nieuwenhuijse.
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.