Subsidies

Via dit deel van de website houden wij u op de hoogte van lopende subsidietrajecten en nieuwe calls voor orthopedie-gerelateerde trajecten.

Er lopen vanuit CORE momenteel een aantal trajecten en subsidieaanvragen in het kader van Zorgevaluatie. De NOV-leden kunnen hierover op de volgende pagina's meer informatie vinden als zij zijn ingelogd. U vindt de informatie ook in MijnNOV via de knop Berichten van de NOV en vervolgens Documenten (zoek eventueel op Subsidies).
Zorgevaluatie
Seenez-project
Doelmatigheidsonderzoek
Leading the Change
Samen Beslissen en Verstandige Keuzes

Open calls

Begin januari 2018 zijn er 4 nieuwe subsidie-calls die van belang zijn voor zorgevaluatie-onderzoek. De NOV kan hierin vragen uit de Agenda Zorgevaluatie uitwerken, maar het mogen ook andere vragen zijn. Er staan al enkele mogelijke opties voor uit te werken vragen vanuit Agenda zorgevaluatie Orthopedie op een rijtje in MijnNOV (Interne berichten NOV/ documenten). U kunt deze inzien en suggesties aandragen en meediscussiƫren over de opzet van de projecten via de CORE omgeving in MijnNOV, of via e-mail CORE@orthopeden.org.

Van Rens Fonds

Informatie over het Van Rens Fonds en de (aanvraag) van de subsidierondes van het Van Rens Fonds vindt u op de website van de LROI.

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.