Voorlichting

De NOV heeft het volgende informatiemateriaal ontwikkeld voor patiënten:

  • www.zorgvoorbeweging.nl; een website met informatie over verschillende aandoeningen. Daar staan onder andere digitale folders, artikelen en (animatie)films. De content mag gebruikt worden door de vakgroepen orthopedie. Hiervoor gelden de volgende aandachtspunten:
    De NOV blijft eigenaar van de teksten en staat voor de kwaliteit van haar eigen content. Dit vervalt bij aanpassingen in de content. Aanpassingen in de content delen we mee in NOViteiten en via het Nieuws op de NOV-site. U dient dit zelf in de gaten te houden en de aanpassingen in uw materiaal te verwerken.
    Bronvermelding: Nederlandse Orthopaedische Vereniging (NOV; www.orthopeden.org) en www.zorgvoorbeweging.nl, liefst ook met een directe link naar de desbetreffende folders.
  • Films; op het YouTubekanaal van Zorg voor Beweging staan informatieve (animatie)films. U mag deze filmpjes gebruiken voor uw eigen website. Voorwaarde is dat duidelijk is wie de afzender is van de film. Dit betekent dat de namen Zorg voor beweging, NOV, Dr H.J. Mencke zichtbaar moeten zijn.

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.