Kennis delen

De Werkgroep Schouder en Elleboog organiseert een aantal keer per jaar een ledenbijeenkomst. Daar worden presentaties gehouden over aandoeningen van de schouder en elleboog en de werkgroepleden bespreken er complexe problemen van de schouder en elleboog. U vindt de bijeenkomsten op de kalender.

De Werkgroep heeft een afgesloten deel in MijnNOV (ledenportal van de NOV) voor de werkgroepleden om zaken te delen. De leden vinden deze via de knoppen Mijn NOV teams / Werkgroep Schouder en Elleboog. Het bestuur deelt er berichten, agenda's en notulen van de bijeenkomsten. Er staat ook een ledenlijst van de werkgroep.

Presentaties

Forum
In het forum op MijnNOV kunnen de leden van de werkgroep geanonimiseerde casussen aan elkaar voorleggen en interessante artikelen of presentaties uitwisselen. Als een lid van de werkgroep een forumbericht plaatst, krijgen alle leden van de werkgroep daarover een mededeling in hun mailbox. Zij kunnen vervolgens op het forumbericht reageren.
Als u een forumbericht aan wilt maken, klikt u op Insturen forumbericht. Kies voor een duidelijke omschrijving van het onderwerp (bijv. artrose). U kunt dan op een later moment gemakkelijk op onderwerp zoeken en heeft dan alle forumberichten over dat specifieke onderwerp bij elkaar. Voeg eerst een evt. bijlage toe en klik vervolgens op Aanmaken; daarmee stuurt u het bericht aan alle leden van de werkgroep.

Oude casussen
De casussen van de oude website (vanaf 2014) staan in MijnNOV onder het tabblad documenten (zoek op Casuïstiek).

Interessante links

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.
}