Kennis delen

De WKO is een netwerk van experts op het gebied van de kinderorthopedie. De leden delen hun kennis op verschillende manieren. Zij zijn actief betrokken bij ontwikkelingen, onderzoek en innovatie binnen de kinderorthopedie.

Activiteiten

  • De WKO organiseert een aantal keer per jaar een ledenbijeenkomst. Daar worden presentaties gehouden over kinderorthopedie en de werkgroepleden bespreken er complexe vraagstukken. U vindt de bijeenkomsten op de kalender.
  • De WKO verzorgt een keer per 4 jaar een opleidingsdag voor assistenten in het kader van het verplichte onderwijs en het examen.
  • De WKO heeft de Richtlijn Klompvoet opgesteld in samenwerking met de patiëntenvereniging.
  • De WKO gaat verkennen of er een richtlijn voor DDH opgesteld kan worden.

MijnNOV

De Werkgroep heeft een afgesloten deel in MijnNOV (ledenportal van de NOV) voor de werkgroepleden om zaken te delen. De leden vinden dit werkgroepdeel via de knoppen Mijn NOV teams / Werkgroep Kinderorthopedie. Het bestuur deelt er berichten, agenda's en notulen van de bijeenkomsten. Er staat ook een ledenlijst van de werkgroep.

Forum

In het forum op MijnNOV kunnen de leden van de werkgroep geanonimiseerde casussen aan elkaar voorleggen en interessante artikelen of presentaties uitwisselen. Als een lid van de werkgroep een forumbericht plaatst, krijgen alle leden van de werkgroep daarover een mededeling in hun mailbox. Zij kunnen vervolgens op het forumbericht reageren.
Als u een forumbericht aan wilt maken, klikt u op Insturen forumbericht. Kies voor een duidelijke omschrijving van het onderwerp (bijv. heupdysplasie). U kunt dan op een later moment gemakkelijk op onderwerp zoeken en heeft dan alle forumberichten over dat specifieke onderwerp bij elkaar. Voeg eerst een evt. bijlage toe en klik vervolgens op Aanmaken; daarmee stuurt u het bericht aan alle leden van de werkgroep.

Documenten in MijnNOV (alleen beschikbaar voor leden van de WKO)

Oude casussen

De casussen van de oude website staan in MijnNOV onder het tabblad Oude casuïstiek.

Interessante links

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.
}