Fellowships

Een NOV erkend Fellowship Orthopedie is een geaccrediteerde verdieping in een bepaald aandachtsgebied, na de opleiding tot orthopedisch chirurg.

Het bestuur van de NOV heeft een reglement opgesteld om de kwaliteit van het NOV Fellowship Orthopedie te borgen. Bekijk de vacatures voor fellowships. Om in aanmerking te komen voor een erkend fellowship of een verlenging van een bestaand fellowship kunt u een aanvraag indienen via GAIA.
Log in met uw GAIA ziekenhuis/instellingsaccount via deze link. Indien uw ziekenhuis/instelling geen algemeen account heeft, dient u deze via nov@orthopeden.org op te vragen.
Kies voor de optie Fellowship. Kies voor de optie aanvraag accreditatie fellowship (Indien u al voor één of meerdere fellowships in GAIA accreditatie hebt aangevraagd en u wilt een andere fellowship aanvragen, kiest u eerst voor de optie aanvragen inzien)

Hierna selecteert u de gewenste categorie en vult u het formulier in en klikt op versturen. U ziet de status van uw aanvraag. De NOV ontvangt de aanvraag ter beoordeling. De personen die bij uw ziekenhuis/instelling gekoppeld zijn aan het GAIA-account, ontvangen een bericht wanneer de aanvraag is beoordeeld. Log in via de link in uw mail en u ziet de beoordeelde aanvraag.

Zodra de fellow start kan de aanvrager de evaluatieformulieren via GAIA uitzetten.

Log in met uw GAIA ziekenhuis/instellingsaccount via deze link. Ga naar het kopje evaluaties. Klik op nieuw. Let op de instructie bovenin uw scherm!  De persoon die u toevoegt (fellow-opleider of fellow), ontvangt een e-mail en dient het evaluatieformulier in te vullen.
U ziet alleen uw eigen beoordelingen (niet van de fellow).
De beoordelaars van de verlenging van het fellowship hebben inzage in alle evaluatieformulieren.

Bekijk het overzicht van de NOV-fellowships.Fellowships


Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.