Kennis delen

De Werkgroep Heup organiseert een aantal keer per jaar een ledenbijeenkomst. Daar worden presentaties gehouden over aandoeningen van de heup en de werkgroepleden bespreken er complexe heupproblemen. Verder organiseert de werkgroep congressen en zij zijn betrokken bij het beoordelen van heupgerelateerde nascholingen en fellowships.

De Werkgroep Heup maakt voor de onderlinge communicatie gebruik van een afgesloten deel in MijnNOV (ledenportal van de NOV). Daar deelt het bestuur berichten, agenda's en notulen van de bijeenkomsten. Er staat ook een ledenlijst van de Werkgroep Heup. De leden vinden dit in MijnNOV via de knop Mijn NOV teams en vervolgens Werkgroep Heup.

Forum

In het forum op MijnNOV kunnen de leden van de werkgroep casussen (anoniem) aan elkaar voorleggen en interessante artikelen of presentaties uitwisselen. Als een lid van de werkgroep een forumbericht plaatst, krijgen alle leden van de werkgroep daarover een mededeling in hun mailbox. Zij kunnen vervolgens op het forumbericht reageren.

Interessante links

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.