01 februari 2024

Save the date: kick-off en inventarisatiebijeenkomst NOV-kennisvragen

Op dinsdagavond 5 maart (19:30-21:30) organiseert de Commissie Wetenschap en Innovatie (CWI) een online kick-off en inventarisatiebijeenkomst van vijf openstaande kennisvragen uit de nieuwe NOV-kennisagenda.

Het gaat om de kennisvragen met de volgende deelgebieden (klik op het onderwerp voor meer informatie): Tijdens deze bijeenkomst behandelen we onder andere de rol van de NOV bij CORE-projecten en geven we de mogelijkheid om per deelgebied met alle geïnteresseerden de projectmogelijkheden te bespreken.

Interesse om deel te nemen aan deze bijeenkomst? Meld u dan nu aan door een mail te sturen met uw naam en de kennisvraag van interesse naar CORE@orthopeden.org.  
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.