3 weken geleden

Bergman Clinics zoekt een

Orthopedisch Chirurg SCHOUDER | Vrijgevestigd

Rijswijk 36-45

Ben jij een ervaren orthopedisch chirurg met als aandachtsgebied bovenste extremiteit en wil jij meehelpen onze kwalitatief hoogwaardige kliniek in Rijswijk verder uit te bouwen? Zet je expertise in bij Bergman Clinics en maak de medische zorg dagelijks beter.
 

Voor wie en waar ga je werken?

Door groei van ons aanbod zoeken wij voor onze kliniek in Rijswijk een enthousiaste en ervaren orthopedisch chirurg gespecialiseerd in de bovenste extremiteit, met name in de schouderpathologie. Wij zijn op zoek naar een ambitieuze en ondernemende collega die wil meehelpen onze kwalitatief hoogwaardige kliniek verder uit te bouwen.

Je gaat werken bij Bergman Clinics | Bewegen in Rijswijk waar patiënten terecht kunnen voor een scala aan klachten gerelateerd aan het bewegingsapparaat. In onze kliniek werken gedreven orthopedisch chirurgen met subspecialisaties in de voet enkel, knie, heup en schouder. Je komt terecht in een hechte groep mensen die voor elkaar klaar staat en met veel plezier werkt. Naast deze directe collega’s heb je veel contact met diverse collega’s op de polikliniek, verpleegafdeling en OK-complex.  

We hebben tijd voor de cliënt én ruimte met 21 polikamers, 40 eenpersoonskamers voor verblijf, een eigen MRI en bucky, 4 state of the art operatiekamers en een fysiotherapieruimte. Momenteel zijn er 13 orthopedisch chirurgen bij ons werkzaam. Dankzij de moderne inrichting en informele cultuur is de sfeer in de kliniek allesbehalve steriel. Voor ontbijt en lunch kan iedereen terecht in ons uitstekende restaurant. Onze locatie ligt vlak naast de snelweg en parkeren kun je op een van de ruim 100 (gratis) plekken voor de deur.

Welke talenten en vaardigheden zien we graag?

  • Specialisatie in behandeling van operatieve en conservatieve behandeling van bovenste extremiteit
  • Een prettige persoonlijkheid, die gemakkelijk en graag samenwerkt in een team
  • Een specialist die goed kan luisteren en een hoge patiënttevredenheid vanzelfsprekend vindt
  • Een ondernemende orthopedisch chirurg die mee kan bouwen aan onze klinieken
  • Een wetenschappelijke basis en een volbracht fellowship/werkervaring versterkt de kandidatuur

Wat krijg je van ons?

Een professionele medische werkomgeving met een informele cultuur met mogelijkheden tot innovatie, groei en ontwikkeling;

  • Een collegiaal team van ambitieuze orthopeden met ieder hun eigen aandachtsgebied. Samen behandelen jullie patiënten snel, professioneel en persoonlijk;
  • Een overeenkomst van opdracht.

Ben je enthousiast? Solliciteer dan door op de button op de website te klikken.

Screening van cv, diploma's, identiteitsbewijs en VOG (verklaring omtrent gedrag) is onderdeel van de selectieprocedure, net als een dag meelopen in de kliniek met een van de orthopeden.

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.