11 april 2024

Overlijdensbericht oud-collega Hans Simons

Recentelijk ontvingen wij het verdrietige bericht dat onze oud-collega J.H. (Hans) Simons op 2 april 2024 op 70-jarige leeftijd is overleden.

Hans Simons haalde zijn diploma fysiotherapie in juni 1977 en was enkele jaren werkzaam als fysiotherapeut alvorens hij startte met zijn medische studie aan de Rijksuniversiteit Utrecht. Hij begon zijn opleiding tot orthopedisch chirurg in augustus 1989 en volgde zijn chirurgische opleiding in het Groot Ziekengasthuis (thans het Jeroen Bosch Ziekenhuis) in ’s-Hertogenbosch. Op 1 augustus 1991 startte zijn orthopedische opleiding bij de Sint Maartenskliniek in Nijmegen.

Vanaf 2001 was hij als orthopedisch chirurg werkzaam in het MC Zuiderzee in Lelystad tot het faillissement in 2018.  Daarna richtte hij met de collega's van die vakgroep een vestiging op van Orthoparc in Lelystad waar hij werkte van maart 2019 tot zijn pensionering in mei 2020.

Hans Simons werd in januari 1991 lid van de NOV. Sinds 1 januari 2021 was hij seniorlid van de NOV.

Wij gedenken hem en onze gedachten gaan uit naar zijn familie en naasten.

Jan Willem Louwerens, 
voorzitter NOV
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.