3 weken geleden

Zaans Medisch Centrum zoekt een

ANIOS Orthopedie

Zaandam 32-40 uur

Waarom je op onze afdeling wilt werken

De afdeling Orthopedie is een dynamische unit binnen het Bewegingscentrum van het Zaans Medisch Centrum. Er zijn 5 Orthopeden werkzaam, 3 verpleegkundig specialisten of ANIOS. De orthopedie wordt in de volle breedte toegepast met uitzondering van oncologische orthopedie en wervelkolomchirurgie.

Wat ga je doen

Binnen de afdeling Orthopedie zijn momenteel 3 ANIOS Orthopedie werkzaam. Je draagt zorg voor de verpleegafdeling en de poliklinische nazorg van geopereerde patiënten. Je bent betrokken bij het volledige traject van patiënten die een gewrichtsvervangende prothese krijgen. Je bent het vaste aanspreekpunt voor deze groep patiënten. Klinisch draag je de zorg voor orthopedische patiënten en ben je medeverantwoordelijk voor het medisch beleid. De intake, zaal en nacontroles doe je zelfstandig onder supervisie van de orthopeden. Daarnaast zie je een aantal dagdelen per week nieuwe patiënten op de poli onder supervisie van één van de orthopeden en assisteer je een aantal dagdelen per week op OK.

Waarom je je snel thuis voelt in het ZMC

De plek waar je het grootste deel van je dag doorbrengt, daar wil je je thuis voelen. Dat is geen probleem in het ZMC! Het ziekenhuis is relatief klein, waardoor de lijnen binnen- en tussen de afdelingen kort zijn. Dit maakt het contact persoonlijk en de bereidheid om elkaar te helpen groot. We doen ons best voor een ontspannen, open sfeer. Verder vinden we het belangrijk dat je je kunt blijven ontwikkelen. Het ZMC is niet voor niets een opleidingsziekenhuis. Er is veel ruimte voor initiatieven die patiënten, collega’s en afdelingen verder helpen. En natuurlijk zijn we trots op ons moderne gebouw: de unieke inrichting en het vele daglicht maken het een fijn gebouw om in te werken.

Wat we jou te bieden hebben als je hier komt werken

Als jij bij ons komt werken, dan zorgen we goed voor jou. Je krijgt een contract voor half jaar met mogelijkheid tot verlenging. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Bij een fulltime dienstverband (36 uur per week) is dit maximaal € 5801,00,- bruto per maand.

Je arbeidsvoorwaarden zijn natuurlijk goed geregeld. Medewerkers van het ZMC (met uitzondering van artsen niet in loondienst) vallen onder de CAO ziekenhuizen.
Vind je het belangrijk om fit te blijven? Daar dragen we graag aan bij. Een gezonde Zaanstreek begint bij gezonde medewerkers. Je kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld:

 • Sporten op het werk en korting op je abonnement voor de sportschool
 • Gratis mindfulness-training en yogalessen en korting op stoelmassages op het werk
 • Een zeer breed aanbod aan gratis online opleidingen, ook gericht op persoonlijke ontwikkeling via onder andere Goodhabitz. Denk bijvoorbeeld aan een training ‘Teamwork’, ‘Timemanagement’, ‘Talent ontwikkelen’ of ‘Lekker in je vel’
 • Korting op gezonde voeding in ons gezellige restaurant
 • Deelname aan ons aantrekkelijke fietsplan via het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

Ook helpen we je graag bij het vinden van een prettige balans tussen werk en privé. Bijvoorbeeld met:

 • Een goede bereikbaarheid met zowel het openbaar vervoer als de auto. Vanuit Amsterdam rij je lekker tegen de files in en je parkeert tegen een kleine vergoeding in onze garage
 • Verschillende winkels direct om de hoek voor de dagelijkse boodschappen, zoals een Albert Heijn XL, drogist, bakker en slager.

Wanneer jij bij ons kunt komen werken

Lijkt het je wat om ons team te komen versterken? Kijk even of je onderstaande competenties kunt afvinken en stuur dan je brief en motivatie!

 • Als ANIOS of als semi-arts heb je ervaring binnen een ziekenhuis
 • Je bent BIG geregistreerd
 • Bij voorkeur enige ervaring in de orthopedie
 • Er bestaat de mogelijkheid tot het doen van wetenschappelijk onderzoek om je orthopedie profiel verder op te bouwen als opstap naar een eventuele opleidingsplek.
 • Tevens beschik je over een goed medisch inzicht en je bezit de eigenschappen om de brug tussen het medische en verpleegkundige domein te slaan
 • Heb je na deze informatie nog inhoudelijke vragen? Neem gerust contact met me op!

Guy Pecasse, orthopedisch chirurg. pecasse.g@zaansmc.nl

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.