2 weken geleden

Ziekenhuis Amstelland zoekt een

ANIOS Orthopedie

Amstelveen 40 uur

Werkomgeving
Aan ANIOS (artsen niet in opleiding tot specialist) biedt Maatschap MSB Amstelland een zeer gevarieerde en leerzame werkomgeving. Als ANIOS vind je bij ons de ideale omgeving om meer medische kennis en ervaring op te doen. Wij zijn een deskundig en vooral menselijk ziekenhuis voor iedereen in de regio Amstelland en gemeente Amsterdam. Door de kleinschaligheid van het ziekenhuis zijn de lijnen kort en de teams hecht. Als regioziekenhuis werken we nauw samen met de huisartsen, omliggende ziekenhuizen en vele andere zorgverleners in de regio.

Medisch Specialistisch Bedrijf
Je komt als ANIOS in dienst van Maatschap MSB Amstelland (Medisch Specialistisch Bedrijf Amstelland). De medische staf bestaat uit ca. 120 medisch specialisten. De medisch specialisten binnen Ziekenhuis Amstelland zijn toegankelijk; daarnaast krijg je binnen ons ziekenhuis alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Werken als ANIOS
Bij deze functie ben je werkzaam als zaalarts, assisteer je op de operatiekamer, werk je op de Spoed Eisende Hulp, waarbij het accent ligt op het specialisme Orthopedie. In de dienst werk je voor alle snijdende specialismen en zie je ook patiënten voor de kinderartsen en neurologen.

Solliciteren
Voor deze vacature kun je niet via de sollicitatie button reageren. Je kunt je cv en motivatie sturen naar het stafbureau MSB via stme@zha.nl t.a.v. mevrouw P. de Graaf en mevrouw M. Los. Voor vragen kun je bellen naar 020-7556328.

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.