Promoveren

Elk jaar verschijnen er enkele tientallen proefschriften van leden van de NOV. We plaatsen deze op onze website.

Proefschriften NOV leden 2014-2018
De proefschriften van de afgelopen jaren vindt u in de categorie proefschriften van de downloads op deze website. De promoties plaatsen wij bovendien op de kalender van de NOV-website.
Subsidieregeling
De NOV vindt het belangrijk dat alle leden en buitengewone leden van de vereniging op de hoogte zijn van de proefschriften die verschijnen. Er is een subsidieregeling om de aanstaande promovendus in staat te stellen alle leden en buitengewone leden van de NOV te voorzien van een proefschrift, of een digitale uitgave. De vergoeding bestaat uit een gecombineerde bijdrage in drukkosten, een vergoeding van de verzendkosten en/of de totstandkoming van een digitale uitgave. De bijdrage is €1.750.
(Buiten)gewone leden kunnen een aanvraag indienen bij de penningmeester via nov@orthopeden.org. Bij de aanvraag stuurt u de offerte van de drukker mee. De vergoeding wordt uitgekeerd na ontvangst van de samenvatting zoals genoemd onder punt 3. Het bestuur houdt zich het recht voor af te wijken van bovenstaande vergoeding.
Proefschrift verzenden
Als u een proefschrift wilt verzenden, kunt u via het secretariaat een actueel ledenbestand op adresstickers aanvragen.


Beschikbare downloads


Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.