18 juni 2024

Vacature orthopeed klachtencommissie HagaZiekenhuis

De klachtencommissie is op zoek naar een (eventueel recent gepensioneerd) orthopeed die wil optreden als extern lid van de klachtencommissie HagaZiekenhuis. Als extern lid van de klachtencommissie neemt u op persoonlijke titel deel aan de beoordeling van klachten van patiënten van o.a. het HagaZiekenhuis en het Reinier Haga Orthopedisch Centrum (RHOC).

De werkzaamheden zijn:

  • Bestudering van de klacht (klachtbrief, reactie van de zorgverlener en de gegevens in het medisch dossier).
  • Onderzoeken en beoordelen van klachten op de hoorzitting.
  • Meeschrijven aan het advies en beantwoorden van eventuele ‘medische vragen’ van de voorzitter of de secretaris.  
Het betreft ongeveer 4 tot 6 hoorzittingen per jaar. De hoorzittingen worden ingepland op werkdagen na 17.00 uur. Daarnaast houdt de klachtencommissie maandelijks een plenaire vergadering (11x per jaar, in de avond, duur: 1,5 à 2 uur, online of fysiek op de Haga-locatie in Den Haag of Zoetermeer).

Het betreft een benoeming voor de duur van drie jaar, met de mogelijkheid van herbenoeming voor eenzelfde periode. De vaste vergoeding bedraagt € 800,- per jaar. Het vacatiegeld bedraagt € 350,- per zitting en een reiskostenvergoeding.

Voor vragen over de functie kunt u contact opnemen met Ellen Zuidgeest-Solleveld, secretaris klachtencommissie, via klachtencommissiehaga@hagaziekenhuis.nl of via 06 262 496 40 (dinsdag en woensdag). Bij interesse kunt u uw CV en motivatie naar vermeld e-mail adres zenden.
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.