25 maart 2024

Expression of Interest

De Stichting LROI introduceert een Expression of Interest. Voor bepaalde onderzoeksgebieden is door meerdere groepen interesse getoond in data uit de LROI. Om deze onderwerpen op een eerlijke manier toe te wijzen, hebben we een procedure ontwikkeld. Onderzoeksgroepen kunnen kenbaar maken dat ze geïnteresseerd zijn in het uitvoeren van onderzoek naar een specifiek onderwerp. Dit noemen we een Expression of Interest.

Het topic van de eerste Expression of Interest is Robot Assisted Surgery, waarbij aanvragen zo nodig zullen worden verdeeld voor totale knieprothesen, unicondylaire knieprothesen en totale heupprothesen.

Als meerdere onderzoeksgroepen interesse hebben getoond in hetzelfde onderwerp, moeten zij samenwerken in consortia. Alle deelnemers aan een consortium verklaren een actieve bijdrage te leveren aan het LROI onderzoeksproject. Het doel hiervan is om samenwerking te bevorderen en krachten te bundelen. Zo wordt een populair onderwerp niet toegewezen aan één enkele onderzoeksgroep en wordt het beste resultaat bereikt.

De deadline voor indienen van een Expression of Interest is 2 september 2024 14.00 uur.

Voor meer informatie, klik hier.

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.