15 februari 2024

Oproep voor kandidaten voor Mathijsenprijs 2024


De NOV zal tijdens het NOV Najaarscongres van 2024 voor de vijftiende maal de Mathijsenprijs uitreiken. De prijs wordt uitgereikt aan een (buiten)gewoon lid van de NOV voor een wetenschappelijke publicatie of proefschrift. De prijs bestaat uit een legpenning, een oorkonde en € 3.000. De prijs is ingesteld om ‘wetenschappelijke arbeid van de vereniging’ te stimuleren. In aanmerking komen (buitengewone) leden van de NOV, niet ouder dan 40 jaar.

Jury
De aanmeldingen worden beoordeeld door een jury, bestaande uit Bart Pijls (prijswinnaar 2021), Rintje Agricola (CWI), Jeroen van Egmond (CWI), Hanneke Weel (CWI) en Sebastiaan van de Groes (secretaris van de jury).

Bijdragen insturen
U wordt verzocht uw bijdrage voor 1 juni 2024 in te sturen naar nov@orthopeden.org, met een kort curriculum vitae met publicatielijst, motivatie waarom u in aanmerking denkt te komen voor de prijs en eventuele referenties.

Meer informatie
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.