09 november 2023

Dankdiner en jubileumvoorstelling NOV in theater Rotterdam

We kijken terug op een prachtige jubileumavond op zaterdag 28 oktober jl. in Rotterdam met diner en voorstelling van het Scapinoballet. Deze jubileumavond werd gecombineerd met het jaarlijkse dankdiner.

Voorzitter Jan Willem Louwerens:
"Dankzij de inzet, passie, liefde voor het vak en ambitie om de beste zorg aan onze patiënten te kunnen bieden van leden van onze orthopaedische vereniging is onze wetenschappelijke vereniging alive and kicking. Dit jaar al 125 jaar!
Ieder jaar danken wij leden van onze (kern-)commissies, besturen van de werkgroepen en van de VOCA tijdens een diner. We nemen dan feestelijk en op gepaste wijze afscheid van degenen die zich veelal meerdere termijnen hebben ingezet voor kwaliteit (denk ook aan de kwaliteitsvisitaties), wetenschap en innovatie, opleiding en onderwijs en beroepsbelangen. Het is onvoorstelbaar hoeveel er achter de schermen, naast het 'gewone' werk door onze leden wordt gedaan op gebied van wetenschappelijk onderzoek, deelname aan kwaliteitsprojecten, richtlijn-ontwikkeling, onderwijs, management, bestuurlijke activiteiten en nog heel veel meer. Gelukkig worden zij professioneel ondersteund door het NOV-bureau onder leiding van onze directeur Chris van der Togt. Ben waanzinnig trots om voorzitter te mogen zijn van zo'n pracht club. Een toast op de Koninklijke!"

Tijdens het diner werd namens de NOV het opgehaalde bedrag van de NOV-wielertocht overhandigd aan de directeur van het Scapino Ballet Rotterdam. Hiermee steunen we een inspirerend dansprogramma van het Scapino Ballet Rotterdam voor kwetsbare groepen met motorische en fysiologische beperkingen in het algemeen zin. Ondersteund met onderzoeken en bekrachtigd door de praktijk, zien zij dat dans de levenskwaliteit verhoogt en een positief effect heeft bij deze groep mensen.


Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.