10 oktober 2023

NOV krijgt predicaat Koninklijk

We kijken terug op een mooi Najaarscongres NOV 125 jaar met leerzame sessies over wetenschap, innovatie, opleiding en samenwerking. En op donderdag was daar de hele bijzondere aankondiging dat de Nederlandse Orthopaedische Vereniging het predicaat Koninklijk krijgt. Wat een geweldige kroon op al het werk dat de leden van de vereniging de afgelopen 125 verzet hebben! De orthopedie heeft zich ontwikkeld tot het specialisme dat vandaag de dag onmisbaar is om Nederland in beweging te houden. Met de NOV als ambitieuze aanjager in een breed netwerk van orthopedische zorg. De NOV is uiteraard zeer trots op deze maatschappelijke erkenning!

Een bewogen verhaal
De aanvraagprocedure voor het predicaat Koninklijk heeft ongeveer een jaar geduurd. Het verhaal over de NOV dat werd opgetekend om in aanmerking te komen voor het predicaat hebben we gepubliceerd in het jubileumboek Een bewogen verhaal. De 125-jarige historie van de Nederlandse Orthopaedische Vereniging. Dit boek is online in te zien op de NOV-site en kan indien gewenst besteld worden als hardcopy. Kijk op de jubileumpagina voor meer informatie over bestellen.

Nieuw logo
Het nieuwe logo met 👑 wordt in gebruik genomen na de officiële uitreiking van het predicaat. Deze uitreiking zal niet bij de jubileumvoorstelling op 28 oktober 2023 plaats hebben zoals eerder aangekondigd. We houden u op de hoogte over de voortgang.

 
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.