13 september 2023

ZonMw subsidie voor domein-overstijgende samenwerkingsverbanden

Zonmw heeft een subsidie voor domein-overstijgende samenwerkingsverbanden opengesteld. Bestaande domein-overstijgende samenwerkingsverbanden kunnen tot uiterlijk 4 december 2023 een subsidie van maximaal 400.000 euro aanvragen voor het leren transformeren richting gezondheidsbevordering en passende zorg. De nadruk ligt hierbij op het leren transformeren en experimenteren.

De NOV blijft graag op de hoogte
De NOV tracht, in lijn met het Integraal Zorgakkoord, meer overzicht te krijgen over lopende regionale samenwerkingen en regionale samenwerking verder te stimuleren. De NOV blijft dan ook graag op de hoogte van de (orthopedische) ontwikkelingen op dit gebied. Bent u van plan om een aanvraag in te dienen? Vergeet dan vooral niet om ons te informeren. Dit kan via Patrick Toonders, ptoonders@orthopeden.org

Lees meer

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.
}