07 september 2023

Inaugurale rede van Gabrielle Tuijthof op 26 oktober in Enschede

De titel  van de inaugurale rede is Integratie van ob- en subjectiviteit. Voorafgaand aan de oratie is er een programma van 12.30 - 13.30 uur. En vanaf 15.00 uur wordt koffie en thee geserveerd in de foyer van de Waaier. Op de dag zelf zal ook een livestream beschikbaar zijn.


Registreren programma 12.30 - 15.00 uur

Registreren Oratie 15.00 - 18.30 uur

Locatie Waaijer

Locatie Techmed Centre, centrale hal

Voor wie een suggestie wil voor een cadeau: een gift aan Stichting Medic wordt gewaardeerd. Dat is in lijn met activiteiten van de BDDP-leerstoel. Dat kan via deze link, of via een envelop op de dag zelf. Voor eventuele vragen kan Wendy Hulscher-Rijkeboer (w.rijkeboer@utwente.nl) benaderd worden.
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.