28 augustus 2023

Succesvolle eerste editie NOV Wielerronde op zaterdag 26 augustus “Fietsen voor het Scapino ballet”

Op zaterdag 26 augustus vond in Nijmegen voor ruim 100 deelnemers de eendaagse wieler- en MTB-toertocht plaats, georganiseerd in het kader van het 125-jarig bestaan van de Nederlandse Orthopaedische Vereniging. Centraal stond de verbinding binnen orthopedie Nederland en op sportieve wijze werden samenwerkingsverbanden aangehaald. Met dit evenement laten de orthopeden zien waar orthopedie voor staat, namelijk Nederland in beweging houden!

Goed doel
Er werd gefietst voor het Scapino Ballet Rotterdam. Zij maken ook dansprogramma’s voor kwetsbare groepen met motorische beperkingen (Parkinson, dementie, reuma en MS). Dans verhoogt de levenskwaliteit bij deze groepen. De NOV vindt dit belangrijk en wij steunen dit van harte!

Met steun van
iMove medical, Livit orthopedie, Leuk orthopedie, OTNN (orthopedie techniek Noord Nederland), AMC, Amphia ziekenhuis, Erasmus MC, MUMC (Beweeghuis), MCL, Futurumshop, Tandartstoday, Sint Maartenskliniek en de NOV.

Dank aan de organisatie
Een zeer actieve groep jonge orthopeden heeft een fantastisch evenement neergezet. Hartelijk dank aan: Pieter Pander, Daniel Wong Chung, Mark Flipsen, Hugo Martijn, Joost van Erp, Nick Hilgersom en Martine Keuning.
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.
}