21 augustus 2023

Oratie Prof. dr. J.A.M. (Jos) Bramer: Onderwijs in het Steun- en Bewegingsapparaat

Vrijdag 15 september 2023 om 16.30 uur, zal de Hooggeleerde Heer dr. J.A.M. (Jos) Bramer, benoemd tot Hoogleraar Orthopedie, in het bijzonder Onderwijs in het Steun- en Bewegingsapparaat in de Faculteit der Geneeskunde, zijn hoogleraarsambt openlijk aanvaarden door het uitspreken van een rede, getiteld “Onderwijs in het Steun- en Bewegingsapparaat: Move Beyond Borders!‘ in de Aula der Universiteit, ingang Singel 411, hoek Spui te Amsterdam.

U bent van harte uitgenodigd. Na afloop is er een receptie. 
Mocht u niet in de gelegenheid zijn de oratie bij te wonen, dan kunt u deze online volgen via de livestream. U hoeft zich hiervoor niet aan te melden of te registreren. 

Meer informatie
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.