13 juli 2023

Herziening richtlijn Beleid rondom spoedoperaties: enquête

De NOV is gevraagd om via een enquête input te leveren voor de herziening van de richtlijn Beleid rondom spoedoperaties. Het invullen duurt ongeveer vijf minuten.

Naar de enquête
Reageren kan tot 1 augustus.

Achtergrond
De richtlijn Beleid rondom spoedoperaties beschrijft logistieke aspecten rondom spoedoperaties in het ziekenhuis. Op initiatief van de Nederlandse Vereniging voor Heelkunde is gestart met de herziening van deze richtlijn, vanwege verzoeken vanuit wetenschappelijke verenigingen om optimalisaties in de huidige richtlijn door te voeren. Daarnaast maakt vorderend inzicht over spoedlijsten (www.spoedingrepen.nl) het aanpassen van deze lijst noodzakelijk. De spoedlijsten zijn in de huidige versie namelijk onlosmakelijk verbonden met de richtlijn en expliciet onderwerp van deze herziening.
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.