11 juli 2023

Vacature voor Beleidsmedewerker met aandachtsgebied Wetenschap en Innovatie

Vanwege het vertrek van Barbara Snoeker heeft de NOV een vacature voor de functie van Beleidsmedewerker met aandachtsgebied Wetenschap en Innovatie (0,8 fte). Als beleidsmedewerker werk je aan afwisselende, inhoudelijke dossiers en projecten. Je werkt hierbij samen met collega’s en commissieleden binnen de NOV, de FMS en andere wetenschappelijke verenigingen. In deze functie gaat het in het bijzonder om implementatie van wetenschappelijk beleid, doorontwikkeling van de kennisagenda orthopedie en programmering van onze congressen.

Wij danken Barbara hartelijk voor haar inzet afgelopen jaren en wensen haar veel succes bij haar nieuwe werkgever.

Naar de vacature
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.