10 juli 2023

Kennisplatform Antistolling brengt informatie en initiatieven samen

Meer dan 1 miljoen mensen in Nederland gebruiken enige vorm van antistollingsmiddelen, zoals directe anticoagulantia (DOACs), vitamine K antagonisten en bloedplaatjesremmers. De zorg rondom deze medicatie is complex en de toepassing ervan luistert zeer nauw. Daarnaast zijn er veel professionals uit zowel de eerste als tweede lijn betrokken, die met elkaar de antistollingszorg kwalitatief goed en veilig moeten organiseren. Om te zorgen dat elke patiënt en zorgverlener makkelijker de weg kan vinden naar de juiste expertise en informatie, is het Nederlands Kennisplatform Antistolling gelanceerd: www.allesoverantistolling.nl.

Lees het nieuwsbericht op de website van de Federatie.
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.