28 juni 2023

Overlijdensbericht collega Reinder Wolvius

Wij ontvingen het verdrietige bericht dat onze collega drs. R.J. (Reinder) Wolvius op 20 juni 2023 op 62-jarige leeftijd is overleden. Reinder Wolvius werd in 1990 lid van de NOV. Hij was in 1988 en 1989 AGNIO in de orthopedie in het Medisch Centrum Alkmaar en in 1990 in het Leyenburg Ziekenhuis in Den Haag. In 1990 was hij gastarts in het Kantonsspittal Liestal in Zwitserland waarna hij zijn vooropleiding startte in het St. Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg en zijn opleiding tot orthopedisch chirurg in het Academisch Ziekenhuis te Maastricht en het Maaslandziekenhuis te Sittard. Na het voltooien van zijn opleiding tot orthopedisch chirurg in 1997 werkte hij nog als chef de clinique in het Academisch Ziekenhuis in Maastricht. Vanaf 1998 tot heden was hij als orthopedisch chirurg werkzaam in het Streekziekenhuis Gooi-Noord - Tergooiziekenhuizen te Blaricum, thans het Tergooi MC in Hilversum, Blaricum en Weesp. 
Zijn bijzondere orthopedische interesse ging uit naar de schouderproblematiek, de polspathologie en de knieartrose.

Wij gedenken hem en onze gedachten gaan uit naar zijn familie en naasten.

Jan Willem Louwerens,  voorzitter NOV
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.
}