19 april 2023

Werkgroep 3D Technologie en Navigatie in de orthopedie

De werkgroep '3D Technologie en Navigatie in de orthopedie’ is in de ALV van de NOV op 2 februari jl. officieel geïnstalleerd. Bestuursleden zijn Job Doornberg, Jorm Nellensteijn, Hugo van der Veen en Anne Vochteloo.

De kleine groep enthousiastelingen die begon als kartrekker zoekt nu naar verdere geïnteresseerden binnen de NOV. 
Met deze eerste groep mensen wordt een online meeting ingepland om de plannen verder toe te lichten. Denk hierbij aan een LROI-registratie voor ingrepen waarbij 3D-mallen zijn gebruikt, het faciliteren van collega’s bij 3D-technologie die geen directe toegang tot een eigen lab hebben, inventariseren wie waar mee bezig is binnen Nederland, et cetera. Minstens net zo belangrijk is om te horen wat geïnteresseerden zelf zouden willen doen, onderzoeken, verbeteren, et cetera.

Aanmelden kan via het ledenportaal MijnNOV, knop ‘Persoonlijke gegevens’, knop ‘Aanpassen’, en dan ’Aan- en afmelden werkgroep of CORE’. 
Het lidmaatschap voor deze werkgroep is voorlopig op 0 euro gesteld.
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.