16 april 2023

Orthopedie in de media

Geen pijnlijke vingers of polsen meer dankzij een prothese
De Twentsche Courant Tubantia,  29 maart 2023
Nieuwe knieen en heupen kent iedereen wel, maar artrose kan ook in kleinere gewrichten als vingers en polsen pijn, stijfheid en bewegingsbeperking veroorzaken. En ook daar is een oplossing voor. Aandacht dus voor kleine gewrichtsprothesen.

De onderschatte risico’s van een heupoperatie
Meldpunt, Omroep MAX NPO 2, vrijdag 7 april,19.50 uur
Traumachirurg Detlef van der Velde komt in de uitzending aan het woord over de risico's bij een heupoperatie als het gaat om kwetsbare ouderen. Hij is voorstander van terughoudendheid met heupoperaties na fracturen bij kwetsbare ouderen. Voor hen kan de keuze om niet te opereren soms een goede keuze zijn.
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.