20 februari 2023

Opening call LROI subsidie 2024

De Stichting LROI stelt ook dit jaar weer subsidie beschikbaar voor het uitvoeren van orthopedisch wetenschappelijk onderzoek. Dit jaar ligt de focus op aandachtsgebieden in de prothesezorg die de afgelopen jaren minder op de voorgrond hebben gestaan. Het topic van de nieuwe subsidieronde is dan ook ‘Kwaliteitsverbetering van orthopedische prothesezorg rond secundaire revisie-chirurgie van de heup en knie en primaire prothesezorg van de schouder, enkel, elleboog, pols en vingergewrichten op basis van LROI data’.

NOV-leden kunnen (al dan niet samen met buitengewone NOV leden) financiering aanvragen voor onderzoeken gebaseerd op LROI data met een maximaal budget van €160.000.  De deadline voor indiening is 14 april 2023 14.00 uur. Eind 2023 wordt dan bekend welke onderzoeksprojecten gefinancierd worden met LROI-subsidie. Deze projecten kunnen dan medio 2024 starten.  

Voor meer informatie zie https://www.lroi.nl/wetenschap/lroi-subsidie.
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.