03 november 2022

Interesse in geschiedenis van de orthopedie?

De collectie Orthopedische Chirurgie in het Trefpunt Medische Geschiedenis op Urk is toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in de geschiedenis van de orthopedie en met name oudere leerboeken.

Bezig met onderzoek? Laat het weten!
Dr. Matthijs Somford, curator van de collectie Orthopedie, zou graag in contact komen met collega's die onderzoek doen naar de geschiedenis van de orthopedie dan wel de biografie van een collega of de geschiedenis van een orthopedisch onderwerp. Dit om inzichtelijk te hebben wie met deze mooie materie bezig is en om waar mogelijk ook krachten te bundelen om tot (wetenschappelijk) onderzoek te komen over ons vakgebied. Zo nodig kan via het Trefpunt Medische Geschiedenis ook makkelijk contact gelegd worden met onderzoeksgroepen bijvoorbeeld binnen de chirurgie (trauma), reumatologie en fysiotherapie.

Contact
Neem bij belangstelling of vragen contact op met dr. Matthijs Somford

Meer informatie
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.
}