05 september 2022

Vragenlijst Werkhervattingsbeleid en -praktijk na heup- en knieprothese

De groeiende groep pati├źnten in de werkende leeftijd die een heup- of knieprothese krijgt, resulteert in een toenemende sociale en economische last binnen Europa en wereldwijd. De inrichting van het gezondheids- en sociale zekerheidsstelsel kan van invloed zijn op de uitkomst en daarmee op de terugkeer naar werk. Er is een vragenlijst ontworpen om inzicht te krijgen in beleid en praktijk op het gebied van terugkeer naar werk en de ervaren belemmerende en bevorderende factoren voor orthopedisch chirurgen bij de begeleiding van werkhervatting in Nederland, Denemarken, en Duitsland. Het invullen duurt ongeveer 10-15 minuten.

Naar de vragenlijst
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.