17 mei 2022

Enquête van AMEE over systemen voor CME en CPD (deskundigheidsbevordering)

De Association for Medical Education in Europe (AMEE) heeft deze enquête uitgezet over de huidige systemen in de diverse landen in Europa voor CME en CPD (deskundigheidsbevordering). AMEE is benieuwd naar de mening van individuele artsen en specialisten hierover en wil met de resultaten de kwaliteit van CME en CPD en bijbehorende systemen verbeteren, wat tot een betere kwaliteit van zorg zou moeten leiden. 
AMEE heeft dit onderzoek al uitgevoerd in China, Latijns Amerika, Noord-Afrika en het Midden-Oosten en doet dit nu ook in Europa. Volgens AMEE wordt dit onderzoek onafhankelijk gefinancierd door middel van een 'grant' van Pfizer. 
 
Over de systematiek rondom CME en CPD in Nederland heeft het CGS al met AMEE gesproken en uitgelegd hoe de regelgeving en de systematiek rond herregistratie en deskundigheidsbevordering in elkaar steken. De enquête is op zoek naar de opvattingen van individuele artsen en specialisten hierover. 
 
Het invullen van de enquête duurt ongeveer 10 minuten.

Naar de enquête
 
Voor vragen over de enquête kunt u terecht bij de contactpersoon van AMEE, Jenni Parkinson. De contactgegevens treft u hieronder aan. 
 
Jenni Parkinson
Project Coordinator
Association for Medical Education in Europe (AMEE)
12 Airlie Place, Dundee, DD1 4HJ
United Kingdom
jparkinson@amee.org
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.