04 mei 2022

NOV-Jaarcongres op 19 en 20 mei

Op donderdag 19 en vrijdag 20 mei 2022 vindt het NOV-Jaarcongres plaats in DeFabrique in Utrecht! De Commissie Wetenschap en Innovatie heeft een prachtig programma voor u samengesteld met interessante sprekers. Prof. Jan Kremer van het Zorginstituut verricht de officiële opening over het onderwerp passende zorg. Inkomend NOV-voorzitter Jan Willem Louwerens spreekt zijn jaarrede uit. Het congres wordt afgesloten met een spannende voordracht van prof. Maarten Steinbuch over Precisie Chirurgie Robots.
Belangrijk onderwerp tijdens het congres is het strategische plan over hoe we de orthopedie in Nederland voor het voetlicht willen brengen. Ook uw mening telt! 
En natuurlijk is er een ouderwetse feestavond (op 19 mei)! De avond begint met een aantal buffetten, gebaseerd op streetfood en met populaire gerechten. En vanaf 21.00 uur kunt u samen met collega’s onder het genot van een drankje luisteren naar een band die uw favoriete nummers speelt. Rock ’n’ Roll Animals, Crooners, Slager Sterren, Soul Diva’s of Reggae Rasta’s: de Corona’s zorgen voor een interactieve muziekbeleving. Geef uw muzikale wensen analoog door via de telefoon op het balkon of digitaal via een app. The Corona’s make your wish come true! 

Bereikbaarheid
Komt u per auto? Geen probleem, op het terrein zijn 700 gratis parkeerplaatsen aanwezig. Volg de elektronische bewegwijzeringsborden vanaf de snelweg A2 / N230 (afrit Maarssen). Op deze borden staat: NOV + OVO | DeFabrique. 
Voor reizigers met openbaar vervoer rijden pendelbusjes tussen Station Maarssen (uitgang Kanaalzijde) en DeFabrique op de volgende tijden:
 
Donderdag 19 mei 2022:
•    08:30 - 10:30 uur: 1x 8-persoonsbusje + 1x 25-persoonsbusje
•    16:00 - 17:00 uur: 1 x 8-persoonsbusje + 1x 25-persoonsbusje
•    18:00 - 19:00 uur: 1x 8-persoonsbusje
•    22:30 - 23:30 uur: 2x 8-persoonsbusje

Vrijdag 20 mei 2022:
•    08:30 - 10:30 uur: 2x 8-persoonsbusje
•    16:00 - 17:00 uur: 2x 8-persoonsbusje

Mocht er geen plaats meer zijn in het pendelvervoer, kunt u ook lopen. Vanaf Station Maarssen is het ongeveer 20 minuten te voet naar DeFabrique. Eenmaal aangekomen bij DeFabrique kunt u ingang 51 volgen.
  
Meer informatie over het programma en de inschrijving vindt u hier
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.