03 mei 2022

Graag uw aandacht voor een inventarisatie omtrent innovatief orthopedisch onderzoek in Nederland

Inmiddels kennen velen van jullie het Consortium Orthopaedic REsearch (CORE) waar al mooie projecten uit zijn voortgevloeid. CORE is echter voornamelijk gefocust op het evalueren van bestaande zorg. Behalve bestaande zorg evalueren, is het minstens zo belangrijk om te blijven innoveren. En op dit moment is er nog geen goed zicht op welk innovatief onderzoek op orthopedisch gebied wordt gedaan in Nederland. Daarom vraagt de Commissie Wetenschap en Innovatie (CWI) uw medewerking om kenbaar te maken óf en zo ja, welk innovatief onderzoek (in de breedste zin) u doet en/of bij betrokken bent. Het invullen van de vragenlijst duur slechts 2-5 minuten. Alvast heel hartelijk dank voor de moeite! Naar de CWI-vragenlijst over innovatief onderzoek
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.