02 maart 2022

Overlijdensbericht oud-collega Paul Rompa

Pas geleden ontvingen wij het verdrietige bericht dat onze oud-collega P.J.J.M. (Paul) Rompa op 18 februari 2022 op 80-jarige leeftijd is overleden.

Paul Rompa is zijn medische carrière begonnen als huisarts/tropenarts in het regina Coeli Hospital in Zimbabwe. Paul startte zijn opleiding tot orthopedisch chirurg in 1976. Hij volgde zijn opleiding in het St. Lambertus Ziekenhuis (thans Elkerliek) te Helmond en het Ziekenhuis St. Annadal (nu MUMC+) te Maastricht. 
Paul Rompa werd in 1982 lid van de NOV. Vanaf 1984 tot 2003 was Paul orthopedisch chirurg in het Tergooi ziekenhuis te Hilversum. Daarnaast was hij vanaf 1994 tot vlak voor zijn overlijden niet alleen orthopedisch chirurg, maar ook opleider in het St. John of God Hospital in Ghana. Met zijn werk in de tropen heeft Paul een stevige basis gelegd voor de orthopedische zorg in Ghana. 
Sinds 2008 was hij seniorlid en vanaf 2018 honorair lid van de NOV.

Wij gedenken hem en onze gedachten gaan uit naar zijn familie en naasten.

Sjoerd Bulstra, 
voorzitter NOV
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.