22 september 2021

15e Wetenschapsdag Fysiotherapie

15e Wetenschapsdag Fysiotherapie

De 15e editie van de Wetenschapsdag Fysiotherapie vindt plaats op woensdag 6 oktober 2021 in de Lebuinuskerk in Deventer. De organisatie is in handen van het Wetenschappelijk College Fysiotherapie (WCF) en het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).


Het dagthema is ‘Innovatieve onderzoeksdesigns: leren van elkaar’ met interactieve parallelsessies over vernieuwende aspecten van het opzetten en uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek. Deze Wetenschapsdag biedt onderzoekers binnen het vakgebied van de fysiotherapie de gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen over de wetenschappelijke ontwikkelingen binnen het vak. Naast een sterk inhoudelijk programma is er gelegenheid tot netwerken en met elkaar bijpraten.

WCF Proefschriftprijs
Inmiddels een vast en (zeer) gewaardeerd onderdeel van de Wetenschapsdag is de strijd om de WCF Proefschriftprijs. Onderzoekers en hun promotoren konden meedingen naar deze jaarlijkse prijs, waarmee het WCF de kwaliteit van wetenschappelijk onderzoek op het terrein van de fysiotherapie wil stimuleren en belonen. Alle voorgedragen kandidaten houden tijdens de Wetenschapsdag een pitch over hun proefschrift. Deze pitch telt mee in de eindbeoordeling.
 
Programma en aanmelden
Het programma staat online en vooraf aanmelden is wenselijk, ook om alvast aan te melden voor één van de parallelsessies.

Kosten
De entree voor de Wetenschapsdag 2021 bedraagt € 17,50. Voor wie is aangesloten bij het onderzoekersnetwerk, is deelname kosteloos. Informatie over dit netwerk staat op de KNGF-website.

Locatie en tijd
Wetenschapsdag Fysiotherapie 2021
Lebuinuskerk, Grote Kerkhof 38, 7411 KV Deventer
Tijd: 09.30 tot 16.30 uur
Uiteraard neemt het WCF de actuele coronamaatregelen in acht.
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.
}