01 september 2021

Overlijdensbericht oud-collega prof. em. dr. René Veth

Recent kregen wij het verdrietige bericht dat onze oud-collega en NOV-lid, emeritus hoogleraar orthopedie dr. R.P.H. (René) Veth op 25 augustus 2021 op 74-jarige leeftijd is overleden.

René Veth werd in 1980 lid van de NOV. Zijn opleiding volgde hij in het Academisch Ziekenhuis Groningen (AZG) (thans UMCG), alwaar hij ook staflid en chef de clinique was. Vanaf 1991 tot zijn emeritaat in 2012 was hij hoogleraar/afdelingshoofd van de afdeling Orthopedie in het Sint Radboud Ziekenhuis (thans Radboudumc) te Nijmegen. René was erg betrokken bij de opleiding van assistenten en was 4 jaar lang een zeer actief lid van het Concilium Orthopaedicum van de NOV. Sinds 2015 was hij seniorlid van de NOV.

Wij gedenken hem en onze gedachten gaan uit naar zijn familie en naasten.
Sjoerd Bulstra, 
voorzitter NOV
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.