12 juli 2021

Oproep invullen vragenlijst over patiënten osteogenesis imperfecta

De VSOP – patiëntenkoepel voor zeldzame aandoeningen voert deze zomer in samenwerking met de patiëntenorganisaties Vereniging Osteogenesis Imperfecta (VOI) en Care4BrittleBones ((C4BB) een vragenlijstonderzoek uit ten behoeve van een inventarisatie van het zorglandschap van mensen met Osteogenesis Imperfecta. De centra voor OI in Zwolle, Utrecht en AmsterdamUMC hebben een adviserende rol bij dit project. Doel van het project is het zorglandschap nader in kaart te brengen en daarmee ook de samenwerking binnen het netwerk voor OI verder te bevorderen.

Namens de VSOP, VOI en C4BB vragen wij de NOV-leden de vragenlijst voor zorgverleners in te vullen. Alvast goed om te weten: De analyse van de vragenlijsten vindt plaats door de VSOP. De VOI, C4BB en de drie centra hebben geen inzage in de individuele antwoorden. 

Klik hier voor de vragenlijst voor zorgverleners.
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.
}