21 april 2020

Overlijdensbericht oud-collega Bas van Fraassen

Wij ontvingen het verdrietige bericht dat oud-collega en NOV-lid Bas van Fraassen op 10 maart 2020 op 78-jarige leeftijd is overleden. 

Bas van Fraassen werd in 1977 lid van de NOV. Zijn opleiding volgde hij in de Anna-Kliniek in Leiden, later het Academisch Ziekenhuis. Vanaf 1978 tot aan zijn pensionering was hij orthopedisch chirurg in het Streekziekenhuis De Bevelanden te Goes, tegenwoordig het  Admiraal de Ruyter Ziekenhuis.
Na zijn pensionering was hij actief in Afrika waar hij zijn vakkennis inzette om kinderen en volwassenen te helpen bij orthopedische problemen. Sinds 1 januari 2009 was hij seniorlid en vanaf 2018 honorair lid van de NOV. 

Onze gedachten gaan uit naar zijn partner en verdere familie.
Sjoerd Bulstra, voorzitter NOV
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.
}