03 februari 2020

Pieter van Hugten wint Rik Huiskes Prijs 2020

Pieter van Hugten wint Rik Huiskes Prijs 2020

Tijdens het NOV-Jaarcongres reikte Hans-André Schuppers (oud voorzitter) de Rik Huiskes Prijs 2020 uit aan Pieter van Hugten.

De strijd om de prijs was een gevecht tussen Utrecht en Maastricht. Drie inzendingen uit het zuiden en twee uit Utrecht dongen mee. Het nivo was ook dit jaar hoog. We doen als klein landje zeker mee met de grotere landen en congressen op het gebied van fundamenteel onderzoek in de orthopedie.

De winnaar blonk met name uit door de begrijpelijkheid van het verhaal voor de gemiddelde orthopeed. Ook de samenwerking tussen de verschillende partijen die een innovatie in de orthopedie mogelijk maken, werd fraai verwoord.
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.
}