15 januari 2020

Overlijdensbericht oud-collega Marcel Driessen

Overlijdensbericht oud-collega Marcel Driessen

Recent kregen wij het verdrietige bericht dat oud-collega en NOV-lid dr. Marcel Driessen op 10 januari 2020 op 66-jarige leeftijd is overleden. 

Driessen werd in 1983 lid van de NOV. Zijn opleiding volgde hij in het Sint Joseph Ziekenhuis (tegenwoordig Máxima Medisch Centrum) in Eindhoven. Hij was orthopedisch chirurg in het Haga en Rode Kruis Ziekenhuis en het Zeehospitium in Den Haag, in Kliniek Zestienhoven in Rotterdam, in de Clinica Vistahermosa in Alicante (Spanje) en het Orthopedium in Delft. Sinds 1 januari 2020 was hij seniorlid van de NOV. Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw, zijn kinderen en kleinkinderen en verdere familie.

Hans-André Schuppers, voorzitter NOV
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.