2 weken geleden

Az Zeno zoekt een

Orthopedisch chirurg subspecialisatie Schouder/Elleboog en Traumatologie

Knokke Full time

Binnen je brede interesse in de orthopedie en traumatologie leg je je toe op de schouder- en elleboogchirurgie en traumatologie. 

Je neemt hierbij deel aan alle medische activiteiten: chirurgie, raadplegingen, opnames en consulten en je verzekert ook wachtdiensten.
 
Tevens participeer je in de opleiding van stagiairs, studenten en ASO-ers.
 
Profiel
Je bent in het bezit van een in België gehomologeerde toelating van beroepsuitoefening (visum).
 
Je beschikt over een bijkomende kwalificatie en vaardigheden (fellowship-training-bijkomende opleiding) in de complexe pathologie en therapie van schouderchirurgie. Daarnaast heb je ervaring in de traumatologie en een fellowship in artroscopie, prothese chirurgie, revisie chirurgie en salvage-procedures van de schouder.
 
Ervaring in het buitenland strekt tot aanbeveling.
 
Je hebt een goede kennis van het Nederlands en weet je vlot uit de slag te trekken in het Frans. Je bent een gedreven teamwerker met goede communicatieve vaardigheden en je draagt kwaliteitsbewustzijn hoog in het vaandel.
 
Wetenschappelijke interesse om het luik klinische studies binnen de dienst op te bouwen is een pluspunt.
 
We kijken uit naar een collega die onze teamspirit verder verstrekt, die bereid is om zich volop in te zetten voor de patiënten en die een ambassadeur wordt van de dienst en van het ziekenhuis.

Aanbod
AZ Zeno biedt een voltijds activiteitsniveau over de verschillende campussen met klinische en poliklinische praktijk in een aanstelling als zelfstandige met een contract van onbepaalde duur.

Indiensttreding voorzien vanaf 1 januari 2025.

AZ Zeno staan garant voor werkzekerheid in een open en familiale sfeer in een aantrekkelijke kustregio.

Een dynamisch(e) Bestuursorgaan en Medische Raad bouwen in overleg verder aan een uitdagende toekomst. Artsen worden actief betrokken bij het uitstippelen van dit beleid.

Wie met ons in zee gaat, geniet van een waaier van voordelen zoals kinderopvang verbonden aan de instelling, preferentiële tarieven hospitalisatieverzekering, etc. 

Solliciteren
We zien jouw sollicitatie graag voor 1 april 2024 tegemoet. Solliciteren kan via onze website, de sollicitatiebutton tref je onderaan op deze pagina.

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.
}