1 maand geleden

OCON Orthopedische kliniek zoekt een

ANIOS Orthopedie (Anesthesiologie en Sportgeneeskunde)

Hengelo en Almelo 36 uur

Wij zijn op zoek naar een

ANIOS Orthopedie

met mogelijkheid tot verdieping in anesthesiologie en sportgeneeskunde.

Wij bieden een brede functie, waarin je je verder kunt ontwikkelen als arts.
 
Ben jij basisarts en geïnteresseerd in beweegzorg? Dan hebben wij een geweldige kans voor jou om hier meer over te leren! Als ANIOS bij OCON ga je orthopedische patiënten behandelen onder supervisie van een medisch specialist. Dit doe je zowel op de verpleegafdeling als de polikliniek. Daarnaast kun je helpen bij operaties en begeleid je coassistenten.
 
Maar dat is niet alles! Wil je je breder oriënteren? Bij ons kun je je ook verdiepen in de vakgebieden anesthesiologie en sportgeneeskunde. Ons team van anesthesiologen staat volledig ter beschikking voor onze orthopedische patiënten. Ze zijn niet alleen aanwezig op de operatiekamer, maar ook op de preoperatieve screening en tijdens de opname. Om patiënten zo optimaal mogelijk door het proces te begeleiden. Een unieke werkwijze.
 
Daarnaast kun je leren van ons sportmedische team. Het team bestaat uit sportartsen, fysiotherapeuten, orthopedische chirurgen en onderzoekers. Ze bieden een breed scala aan diensten, waaronder sportmedische onderzoeken, blessurebehandelingen en revalidatieprogramma’s. Ook zijn onze sportartsen teamarts van bekende sportteams als FC Twente, Team DSM en TalentNED. 
 
Kortom: genoeg aanbod voor verdieping in de beweegzorg.
 
Wat bieden we verder?

  • Een arbeidsovereenkomst in principe voor een jaar. Mocht het bevallen, dan kunnen we het verlengen.
  • Werk en privé in balans: je bent vrij in de avonden, nachten en weekenden. We vragen je slechts 1 keer per 2 maanden een zaterdagochtend-visite te doen.
  • Je salaris is ingedeeld in FWG 65 en varieert van minimaal € 4.042 tot maximaal € 6.019 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk van je leeftijd en ervaring.

 
Wat zoeken we in jou als ANIOS?
Het hebben van een basisarts diploma is natuurlijk een vereiste. Daarnaast zoeken we vooral iemand die betrokken is bij het welzijn van onze patiënten, sociaalvaardig is en een leergierige houding heeft. Natuurlijk ben je ook in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag en ben je voldoende beschermd tegen Hepatitis B.
 
Solliciteren?
Solliciteren kan tot en met 6 mei 2024. Stuur je motivatie en cv naar j.jonker@zgt.nl onder vermelding van vacaturenummer OC24-01 t.a.v. E.M. Ooms, coördinator arts-assistenten OCON. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze managementassistentes via 088-7085051. Zij helpen je graag verder!

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.
}