1 maand geleden

Sint Maartenskliniek zoekt een

Fellow voet/enkel chirurg

Ubbergen 36 uur

Bij de Sint Maartenskliniek zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Van een volwassene met een geïnfecteerde knieprothese of chronische rugpijn tot een kleuter die door een hersenbeschadiging zijn armen niet goed kan bewegen. Hier help je mee aan de beste zorg voor patiënten die hun laatste hoop op een leven met meer beweging en minder pijn vestigen op ons.
Help jij mee aan de beste zorg?

We zijn op zoek naar:

FELLOW VOET/ENKEL CHIRURG

36 uur per week
1 juli 2024 - 30 juni 2025
Nijmegen

De Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van houding en beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van orthopedie, reumatologie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties. De Sint Maartenskliniek is lid van de International Society of Orthopaedic Centers.

Jouw afdeling

We zijn het grootste expertisecentrum voor orthopedie in Nederland, dat nationaal en internationaal aanzien geniet voor haar behandeling van (complexe) voet- en enkelpathologie. Op de afdeling Orthopedie verlenen we dagelijks complexe orthopedische zorg. Zo verrichten wij jaarlijks ongeveer 1500 operaties, waaronder 650 operaties aan de enkel en achtervoet, onder andere bij patiënten met neuromuculaire loopstoornissen. In ons nieuwe revolutionaire operatiecentrum in Nijmegen vind je 7 state-of-the-art operatiekamers. Je gaat werken binnen de Foot en Ankle Reconstruction Unit, samen met zes stafleden, een physician assistant en assistenten. Collegialiteit, respect en een prettige sfeer staan bij ons hoog in het vaandel. De Foot and Ankle Reconstruction Unit werkt samen met het Loop Expertise Centrum.

Jouw functie

Je vervult als fellow voet/enkel alle klinische, poliklinische en operatieve werkzaamheden, op het terrein van de voet- en enkelpathologie. Daarnaast krijg je de gelegenheid tot het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek. Hierbij kun je gebruik maken van de adviezen van de afdeling research.

Wat neem je mee?

Je hebt de opleiding tot orthopedisch chirurg voltooid en bent gemotiveerd om voet- en enkelchirurg te worden. Je bent enthousiast en resultaatgericht, toont initiatief en communiceert open en effectief. Zelfstandig werken is vanzelfsprekend, maar je kunt ook goed samenwerken met collega’s uit andere disciplines.

Dit bieden wij

We zijn een kleine organisatie maar hebben een grote naam. Onze medewerkers roemen de goede sfeer. Je krijgt de kans tot verdere specialisatie op het terrein van de diagnostiek en behandeling van voet- en enkelpathologie. Het betreft een aanstelling voor de duur van 13 maanden. Het salaris is conform AMS trede, hetgeen nu € 7.855 en vanaf juni 2024 € 8.192 bedraagt op fulltime basis (= 45 uur per week). Tevens is er een budget voor cursussen en congressen.

Nu solliciteren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Chris Donken, orthopedisch chirurg op telefoonnummer (024) 365 9669.

Wil je direct solliciteren? Gebruik dan vóór 5 mei 2024 de knop 'solliciteren' op de vacaturepagina op onze website. Bij voldoende geschikte kandidaten kunnen wij de vacature eerder sluiten, reageer daarom snel. We kijken nu al uit naar jouw reactie!

Screening van CV, diploma’s, identiteitsbewijs, actuele verklaring omtrent gedrag (VOG) en indien van toepassing BIG-registratie, maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern bekend gemaakt, waarbij geldt dat bij gelijke geschiktheid de interne kandidaat de voorkeur geniet.

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.
}