2 weken geleden

Gelre Ziekenhuizen zoekt een

Arts assistent (ANIOS) Orthopedie

Apeldoorn en Zutphen 38 uur

Per 1 maart 2024 zijn wij op zoek naar een arts-assistent Orthopedie (ANIOS). Gedreven en doortastend: dé kwaliteiten die wij willen zien bij de arts-assistent Orthopedie. Samen met ons team bied je kwalitatief hoogstaande patiëntenzorg en streef je continu naar verbetering.

De Afdeling

Het team Orthopedie bestaat momenteel uit twaalf orthopeden en drie arts-assistenten en 1 physician assistent. In een open en collegiale en vooral gezellige werksfeer werken we graag samen met je. Deskundig, betrokken, bereikbaar en behulpzaam zijn daarbij de kernwoorden.

Werkzaamheden

De werkzaamheden voer je uit op de OK, de polikliniek en de verpleegafdeling. Je hebt alleen dagdiensten en geen weekend diensten.

Functie eisen

Je bent ondernemend, kritisch en zorgvuldig. Bovendien ben je een echte teamplayer.

Ons aanbod

  • Er is alle ruimte om het vak orthopedie in de volle breedte te ontdekken. Wekelijks varieert je schema waarbij je alle facetten van de orthopedie gaat uitvoeren, spreekuur, assisteren op de OK en visite lopen op de afdeling.
  • Je hebt geen dienst en werkt niet in de weekenden.
  • We bieden je een afwisselende, leerzame werkomgeving met onder meer een skills-lab en een vakbibliotheek. Je wordt op een zeer laagdrempelige manier begeleid door de stafleden.
  • Jouw ontwikkeling is belangrijk, doorgroeien is dan ook mogelijk. Bij interesse en gebleken geschiktheid bieden we ondersteuning bij een sollicitatie bij de opleidingscommissie Orthopedie.
  • Bovendien heeft Gelre ziekenhuizen goede samenwerkingsverbanden met universitaire centra, waaronder het UMC Utrecht.
  • Een goed salaris conform de CAO ziekenhuizen.
  • Een aantrekkelijke reiskostenvergoeding op maat en in overleg.

Procedure

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met mw. K.E. de Kroon, orthopedisch chirurg, via telefoonnummer 055-5818245. Of per email: k.de.kroon@gelre.nl 

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties sluiten wij de vacature.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.
}