2 maanden geleden

MUMC+ afdeling Orthopedie zoeken twee

ANIOSSEN

Maastricht 36 uur

Deze vacature betreft 2 ANOISSEN, per direct en per 1 juni 2024. 

Functieomschrijving:

Wij verwachten dat u met veel enthousiasme en inzet een bijdrage zult leveren aan de perioperatieve zorg van onze orthopedische patiënten. Het preoperatief onderzoeken en voorbereiden van operatiepatiënten behoort tot uw werkzaamheden, evenals de postoperatieve zorg. U bent breed inzetbaar binnen het orthopedisch vakgebied en verricht medisch geprotocolleerde handelingen.

Afhankelijk van uw ervaring zult u ook assisteren tijdens operaties, deelnemen aan de polikliniek, en, na een inwerktijd, worden ingedeeld in het dienstrooster. Dit alles onder supervisie van de stafleden en arts-assistenten-in-opleiding.

Functievereisten:

U bent basisarts en beschikt over orthopedische interesse en heeft bij voorkeur werkervaring opgedaan in de uitvoering van patiëntenzorg, met name op de SEH. U bent bij voorkeur in het bezit van een geldige ATLS registratie en bent BIG geregistreerd.

Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Aanstelling:

Het betreft een tijdelijk aanstelling van voor gemiddeld 46 uur per week voor bepaalde periode voor de duur van 12 maanden met mogelijkheid tot verlenging,  conform artikel 2.4.2 van de Cao UMC.

Er wordt van je verwacht dat je deelneemt in de onregelmatigheidsdiensten tijdens avond-, weekenduren en feestdagen.

Informatie:

Informatie via Felice Hoogenboezem telefoonnummer 043-3877038

Solliciteren: 

U kunt uw sollicitatie brief met CV insturen naar Dr. H. Staal via h.staal@mumc.nl. 

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.
}