6 dagen geleden

Dijklander Ziekenhuis zoekt een

Anios Orthopedie

Hoorn, Purmerend 36 uur

De afdeling

De vakgroep Orthopedie van het Dijklander Ziekenhuis beoefent de orthopedie in principe in de volle breedte van het vak en is voorloper op het gebied van prothesiologie in dagbehandeling. Er werkt een ambitieus team waarin samenwerken en openheid centraal staan. Ook staat de kwaliteit van zorg en service aan de patiënt altijd voorop.

Er is een samenwerkingsverband met het AMC op het terrein van de wervelkolomchirurgie en de scoliosechirurgie in het bijzonder en er wordt deelgenomen in een regionale wervelkolomdienststructuur. Daarnaast wordt de traumatologie in een prettige en intensieve samenwerking in een geïntegreerde traumagroep samen met de vakgroep Chirurgie uitgeoefend.

Het team op de afdeling Orthopedie bestaat uit tien orthopeden, twee ANIOS, een verpleegkundig specialist, twaalf polikliniekassistenten, een teamleider en een centrumhoofd, verdeeld over de locaties Hoorn en Purmerend.

We hebben plek voor een ANIOS per 1 oktober 2024.

Je nieuwe baan

Als ANIOS bij de afdeling Orthopedie kom je in aanraking met alle facetten van de orthopedie. Op de afdeling loop je visite langs alle orthopediepatiënten met supervisie van een van de orthopeden. Daarnaast zie je, wanneer je een specialist ondersteunt, verschillende ziektebeelden op de polikliniek, en twee keer per week doe je als assistent een traumapoli, waar veel patiënten worden gezien.

Naast de zaalwerkzaamheden voor de orthopedie doe je ook één week per maand de visite van de traumapatiënten. Tenslotte word je drie dagdelen per week  ingedeeld op de operatiekamer waarbij je bij de orthopedisch en  traumatologische operaties kunt assisteren.

Kortom is het een zeer leerzame plek om als ANIOS te werken, en het is ook een geschikte plek als beginnende arts.

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een door en door Dijklander. Je bent een doorzetter. Iemand die in staat is om samen met andere disciplines goede zorg aan de patiënt te bieden, ook in acute en hectische situaties.

Daarnaast:

  • ben je een gedreven en enthousiaste collega met goede contactuele eigenschappen;
  • beschik je over een afgeronde opleiding tot basisarts en heb je affiniteit met orthopedie;
  • wordt wetenschappelijke interesse zeer op prijs gesteld;
  • houd je van nature je blik op het leveren van kwaliteit en continue verbeteren;
  • ondersteun je de afdeling door jouw expertise en open houding waarbij leren van en met elkaar centraal staat.

Wat bieden wij jou?

  • Een door en door Dijklander-werkplek. Een plek waar oprechte interesse, lef en nuchterheid samengaan. We ondersteunen jou graag met diverse opleidingsmogelijkheden, bij ons kan je doorontwikkelen!
  • De arbeidsvoorwaarden voor Dijklanders zijn geregeld in de Cao-Ziekenhuizen, het salaris is overeenkomstig met functiegroep 65 (minimaal € 4.457,00 en maximaal € 6.716,00 bruto per maand op fulltime basis). Naast je salaris heb je ook recht op een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en is je pensioen goed geregeld via PFZW.
  • Voldoe jij aan ons profiel? Dan krijg je een aanstelling voor de duur van 1 jaar.
  • Onze locaties Hoorn en Purmerend zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Handig om te weten: vanaf 8 april 2024 tot 1 september 2024 wordt er gewerkt aan de A7. Vermijd files en kom met het OV! Beide locaties zijn op loopafstand van het station.
  • Wij vinden een balans tussen inspanning en ontspanning belangrijk. Zo kun je als Dijklander tegen vergoeding trainen in onze eigen Fit Boutiqs Studio in Hoorn. In 20 minuten volg je een High Intensity Personal Training (HIPT). Of sport met belastingvoordeel via Bedrijfsfitness Nederland. Leuke uitjes met korting? Ook dat kan. Klik op de link en ontdek wat wij bieden!

Interesse?

Solliciteer direct online.  Wil je eerst nog even doorvragen? Neem over de vacature gerust contact op met Petra Meijer, centrumhoofd polikliniek Orthopedie, via 06 82 17 07 76. Je kunt solliciteren tot en met 1 augustus 2024.

Nieuwsgierig naar de sollicitatieprocedure? Kijk hier.

Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt door ons niet op prijs gesteld.

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.