22 augustus 2023

NOV Wielerronde | Zaterdag 26 augustus 2023 (11.00 - 17.00 uur) 

De NOV wielerronde is een eendaagse wieler- en MTB-toertocht georganiseerd in het kader van het 125-jarig bestaan van de NOV. Hierbij staat verbinding binnen orthopedie Nederland centraal en worden op sportieve manier de regionale en nationale samenwerkingsverbanden aangehaald. Met dit evenement laten we ook aan de maatschappij zien waar orthopedie voor staat, namelijk Nederland in beweging houden!

Datum: zaterdag 26 augustus, start 10u ontvangst met koffie en thee en om 16u een borrel met hapjes en drank en walking diner (alles inclusief)
Start locatie: Sint Maartenskliniek, Nijmegen
Inschrijfkosten: 30 euro (inclusief uniek wielershirt)

6 routes: 
    125 km wielrennen
    95 km wielrennen
    60 km wielrennen
    50km mountainbiken
    36 km mountainbiken
    18 km mountainbiken

Instagram pagina: nov_wielerronde
Email: novwielerronde@outlook.com

Voor dit evenement staat een enthousiaste crew klaar om van dit evenement een groot succes te maken:

Pieter Pander (Amsterdam) - Voorzitter 
Daniel Wong Chung (Oost) - Secretaris
Mark Flipsen (Utrecht) - Penningmeester
Hugo Martijn (Amsterdam) - Sponsoring 
Joost v Erp (Utrecht) - Route/Terrein
Nick Hilgersom (Utrecht) - Route/Terrein
Martine Keuning (Noord) - Media/Communicatie

Goed doel
De commissie is voornemens met het inschrijf- en sponsorgeld zoveel mogelijk geld op te halen voor een goed doel. Er zal deze eerste editie gefietst worden voor het Scapino Ballet Rotterdam. Het Scapino Ballet Rotterdam is onder andere bekend van dansvoorstellingen. Zij maken en geven ook dansprogramma’s voor kwetsbare groepen met motorische en fysiologische beperkingen zoals mensen met de ziekte van Parkinson, dementie, reuma en MS. Ondersteund met onderzoeken en bekrachtigd door de praktijk, zien zij dat dans de levenskwaliteit verhoogt en een positief effect heeft bij deze groep mensen. Als NOV Lustrum Wielerronde vinden wij het belangrijk om uit te dragen dat sporten en bewegen essentieel is voor een lichamelijk en geestelijk gezond bestaan én goed kan bijdragen aan het vergroten van een sociaal netwerk.     
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.