27 juni 2024

Nieuwe samenstelling NOV-bestuur

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 13 juni jl. droeg Jan Willem Louwerens de voorzittersketting en hamer over aan Jacob Caron die de komende twee jaar NOV-voorzitter zal zijn.

Veel dank aan Jan Willem Louwerens voor zijn fantastische voorzitterschap. Jacob Caron: ‘Jij zette de NOV op de kaart door steevast het volgende adagium te herhalen: De orthopedie houdt Nederland in beweging. De Nederlander blijft daardoor sociaal/professioneel actief, vitaal en gelukkig en andere gezondheidsschade wordt voorkomen. We gaan je kennis, heldere inzichten en warme en mensgerichte leiderschapsstijl missen!’

En: heel hartelijk welkom Joris Bekkers en Heleen Staal in het NOV-bestuur. Heleen Staal is de nieuwe vice-voorzitter en Joris Bekkers volgt Sjoerd Stufkes op als bestuurslid met BBC als aandachtsgebied. Veel dank aan Sjoerd voor zijn werk binnen het bestuur! Zijn eigen kijk op zaken heeft het bestuur sterk gemaakt.
Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.