08 januari 2024

Gerben Aarnoudse volgt Chris van der Togt als directeur NOV op

Met ingang van 1 januari 2024 is Gerben Aarnoudse aangesteld als directeur van de NOV. Hij volgt hiermee Chris van der Togt op. Met Gerben Aarnoudse is de NOV in vertrouwde handen. Hij is sinds 2018 werkzaam bij de NOV en zal de NOV met zijn brede kennis en ervaring uitstekend van dienst zijn. Wij wensen hem alle succes!

Na jarenlang met heel veel plezier voor de NOV te hebben gewerkt, komt het einde van de carrière van Chris van der Togt bij de NOV in zicht. Maar, Chris is nog niet weg! Hij blijft in dienst bij de NOV tot 1 juli 2024 om als senior-adviseur een aantal dossiers voor zijn rekening te nemen. Zijn ‘echte’ afscheid zal zijn op het NOV-NOF Jaarcongres op 12-14 juni in het WTC Rotterdam.

Om u beter van dienst te zijn, maakt de website gebruik van cookies.